Op zoek naar informatie om de juiste keuze te maken voor uw ICT-infrastructuur, vaste telefonie en mobiele oplossingen?
Bekijk dan zeker onze blogposts voor stof tot nadenken en om uw ervaring een boost te geven. Veel leesplezier!

25 mrt 2024
Tech 3 min

Toen was er sprake van een enkel tarief. Bellen tijdens het rijden was volkomen legaal. Je moest nog steeds een antenne uittrekken voordat je je gsm kon gebruiken. Dat tijdperk doet vast een belletje rinkelen... en is intussen al 20 jaar geleden. Zullen we samen teruggaan in de tijd?

22 mrt 2024
Solutions 4 min

Of je nu een kmo of een grote onderneming bent, het beheren van de vloot van mobiele apparaten is essentieel geworden. Smartphones, tablets, laptops... als IT- of HR-manager zijn je gebruikers in toenemende mate afhankelijk van mobiele apparaten voor hun dagelijkse werkzaamheden. Je vloot brengt unieke uitdagingen met zich mee op het gebied van beveiliging, kosten en maintenance. Hoe kies je de juiste oplossing? Wij leggen het uit.

18 mrt 2024
Tech 3 min

De cloud hier, de cloud daar, de cloud overal. Je hebt misschien al wel eens lachend horen zeggen dat de cloud gewoon de computer van iemand anders is... Fout, natuurlijk. Als je dit artikel leest, denk je waarschijnlijk aan jouw migratie naar de cloud. Dit is dan ook essentieel voor jouw kmo of grote onderneming in dit digitale tijdperk. Wij kunnen je hierbij begeleiden.

10 feb 2024
Samsung 3 min

In onze bedrijven zijn er interne functies die in een comfortabele omgeving werken. En andere functies die in meer uitdagende, zelfs extreme omstandigheden werken. Voor deze medewerkers biedt Samsung zijn Rugged Range aan. Deze toestellen staan garant voor ongeëvenaarde prestaties en laten je nooit in de steek. Ontdek hoe deze robuuste technologie je helpt om verbonden, productief en beschermd te blijven, ongeacht de uitdagingen.

29 jan 2024
Samsung 4 min

De splinternieuwe Samsung S24-reeks, bestaande uit de S24, de S24 Plus en de S24 Ultra, heeft niet alleen een verbluffende, moderne uitstraling met vier nieuwe kleuren die iedereen aanspreken. Wat écht de aandacht trekt, is de ingebouwde Artificial Intelligence (AI). Een innovatie die je als IT-professional of zaakvoerder prikkelt, niet? In deze blog duiken we in de kracht van deze AI-functies en ontdekken we hoe ze de zakelijke dynamiek kunnen versterken. Lees mee.

15 jan 2024
Apple 2 min

Het is je waarschijnlijk nooit opgevallen. De gratis Freeform-app van Apple staat al op je apparaten. Met Freeform zouden je ideeën wel eens werkelijkheid kunnen worden op Mac, iPad en iPhone. Dit whiteboard biedt een grenzeloze creatieve ervaring voor je professionele en privémomenten. En je leest het goed: de app is gratis en vooraf geïnstalleerd op je apparaat. We leggen het uit.

19 dec 2023
Solutions 1 min

Oké, tekenen is waarschijnlijk niet ons grootste talent. Maak uw riem vast voor 2024… Onze (echte) talenten blijven tot jullie beschikking.
Druk op play en geniet van onze ietwat “afwijkende” video…

27 nov 2023
Tech 2 min

In 2023 heeft cloudcommunicatie zich ontpopt als een onontbeerlijk instrument voor bedrijven die streven naar optimalisatie, wendbaarheid en betrouwbare verbindingen. De vraag die nu rijst: durf jij de sprong te wagen in 2024? In dit artikel gaan we dieper in op de pluspunten van cloudtelefonie en verkennen we de mogelijkheden voor bedrijven die vooruit willen.

07 nov 2023
Samsung 3 min

Als consultant sta je voor een uitdagende job. Je leidt een hectisch leven, je bent voortdurend onderweg, je hebt lange werkdagen en je bent altijd bereikbaar. Toch is het werk ook buitengewoon afwisselend. Je bent voortdurend betrokken bij verschillende projecten voor diverse bedrijven, op uiteenlopende locaties. Deze diversiteit brengt echter ook technologische uitdagingen met zich mee. Laten we dieper ingaan op deze uitdagingen en mogelijke oplossingen.